Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα το Σάββατο. Μεταξύ άλλων, δε, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στο Survivor All Star, όσα ειπώθηκαν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλά και το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς τόνισε πως «δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς έχει πει ο Στέλιος Χανταμπάκης αλλά είναι η αλήθεια ότι φαίνεται ύποπτο από την πλευρά του Βασάλου. Σε ότι αφορά τον Στέλιο, μην ξεχνάμε στο πρόσφατο παρελθόν τι αναφορές έχουμε ακούσει για αυτόν, θεωρώ πως είναι λίγο υπερβολικό . Νομίζω ότι έχει μπει στο στόχαστρο και γι’ αυτό ψηφίστηκε. Η διπλωματία ξεκινάει να ξεδιπλώνει το κουβάρι».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι οι πληροφορίες του «λένε» πως έχουν γίνει διάφορα στο πάρτι της ένωσης! Όταν ακούς κάτι τέτοιο και δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα τι γίνεται με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο… Αν με ρωτάς πως βλέπω εγώ, από τη δική μου πλευρά, τη στάση της άλλης κοπέλας που είναι στο Survivor, δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε ένα θέμα που δεν έχει ταυτότητα και έχει αναφερθεί πως είναι complicated μέχρι στιγμής».

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα μια συζήτηση με την Ελευθερία Ελευθερίου, σίγουρα για να το έχει αναφέρει και ο Τριαντάφυλλος θα έχει συζητήσει και εκείνος μαζί της, θα έπρεπε να κάνει αυτό που ένιωθε και αν αυτό που ένιωθε το έκανε ήδη, τότε είναι μια χαρά. Το ότι έγινε μέσα μια αναμπουμπούλα, δεν ήταν κάτι που περίμενα ότι θα συμβεί τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αλέξης Παππάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.