Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας ΔΕΗ που ήταν σε εξέλιξη εδώ και περίπου μια εβδομάδα, έχοντας ξεκινήσει από την Κρήτη συνέχισε προς την Πελοπόννησο.

Οι δεκάδες ποδηλάτες που έχουν έρθει από διάφορα μέρη του κόσμου για να πάρουν μέρος στον αγώνα, έφτασαν το Σάββατο στην Ηλεία, αφού τις περασμένες ημέρες όργωσαν τη Μεσσηνία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τον 2ο Γύρο της Ελλάδας (δηλαδή της Κρήτης και της Πελοποννήσου), έχοντας εξελιχθεί σε ένα αγωνιστικό ποδηλατικό event που στην ουσία προβάλλει την χώρα μας στο εξωτερικό, σε μία διοργάνωση που θα έχει και συνέχεια τα επόμενα χρόνια. 

Πρόκειται στην ουσία για ένα τεράστιο “καραβάνι” που αποτελείται από εκατοντάδες άτομα – σχεδόν 400 – (χωρίς σε αυτά να υπολογίζουμε τους εθελοντές), αλλά και δεκάδες αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, βαν και μηχανές, μετακινείται διαρκώς μετά την ολοκλήρωση ενός ετάπ και πριν την έναρξη του επόμενου. Και σε όλους αυτούς δεν συμπεριλάβαμε τις 19 ομάδες, οπότε προσθέστε ακόμα περίπου 200 άτομα στη λίστα!

Δείτε το βίντεο: