Δηλώσεις στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε η Γιούλικα Σκαφιδά. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου, συζητώντας για τα ακραία περιστατικά που της έχουν συμβεί στο θέατρο αλλά και σε τηλεοπτικά γυρίσματα.

«Πάνω στη δουλειά συμβαίνουν διάφορα, έχουμε άγχος και πολλά πράγματα είναι απαιτητικά. Και ο κόσμος καμιά φορά ξεχνιέται, νομίζει ότι βλέπει τηλεόραση, σχολιάζει, συζητάει και σε δείχνει με το δάχτυλο», αναφέρει η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Στο Εθνικό ήταν μία δυσάρεστη στιγμή που κάναμε μία σκηνή βίας κι ένας κύριος είχε πεταχτεί από την πλατεία και είπε ότι δεν είναι σωστό να δείχνουμε τέτοια πράγματα. Πάγωσα για μερικά δευτερόλεπτα, δεν ήξερα τι θα κάνει, θα σηκωθεί, θα κάτσει κάτω; Ευτυχώς έκατσε στη θέση του και συνεχίσαμε την παράσταση», περιγράφει η ηθοποιός.

«Έχω σπάσει τη μύτη μου σε γύρισμα σειράς. Ήταν μία σκηνή πάλης, είχε πολύ κρύο, του ξέφυγε του συμπρωταγωνιστή μου και έφαγα δύο καλές στη μυτούλα μου. Έπεσα κάτω, φορούσα και ένα νυφικό. Είχα ζαλιστεί και με το που σηκώθηκα, έτρεξε τόσο αίμα πάνω στο νυφικό που έγινε κόκκινο, ήταν σαν ταινία», διηγείται στη συνέχεια η Γιούλικα Σκαφιδά.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Γιούλικα Σκαφιδά παραδέχεται ότι δεν έχουν γίνει ακραία περιστατικά θαυμασμού προς το πρόσωπό της, ενώ σημειώνει πως ο περισσότερος κόσμος τη θυμάται από τους ρόλους της στις σειρές του MEGA, «Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Νησί».