Η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 στην Πάτρα το πρόγραμμα διακυβέρνησης 2023 – 2027 στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, των επιστημονικών συλλόγων, επιμελητηρίων, αγροτικών φορέων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού της Αχαΐας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “MY WAY” με την παρουσίαση του Κυβερνητικού Απολογισμού και το Νέο Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023 – 2027 που θα παρουσιάσουν οκτώ Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα στην Πάτρα αύριο Πέμπτη θα βρεθούν οι κ.κ. Θανάσης Κοντογεώργης (Γεν. Γραμματέας Συντονισμού), Θάνος Πετραλιάς (Γεν. Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής), Αλεξάνδρα Σδούκου (Γεν. Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών), Δημήτρης Σκάλκος (Γεν. Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ), Μάριος Θεμιστοκλέους (Γεν.Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας), Παυλίνα Καρασιώτου (Γεν. Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων), Κώστας Μπαγινέτας (Γεν. Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων) και Σπύρος Πρωτοψάλτης (Διοικητής της ΔΥΠΑ).

Χαιρετισμό στην παρουσίαση θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ θα παρευρεθούν οι Υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Το βράδυ οι Γενικοί Γραμματείς θα επισκεφθούν το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα και θα συνομιλήσουν με στελέχη της Ν.Δ. καθώς και εθελοντές.