Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος μίλησε για την αδικία που έχει υποστεί και τα όσα έχει ακούσει, ενώ συγκινημένη αναφέρθηκε στην αδερφή της.

«Ένιωσα πολλές φορές αδικία. Είχαν ακουστεί τόσα για μένα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ καταστάσεις, ούτε το όνομα του πατέρα μου. Εγώ προσπαθούσα με το σωστό τρόπο, αξιοκρατικά, και από την άλλη όλοι έλεγαν ότι έλεγα. Για αρκετό διάστημα φοβόμουν να βγω από το σπίτι. Δεν ήθελα με τίποτα να ασχολούνται μαζί μου, μου τσάκισε τα φτερά», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε στη συνέχεια: «Ήθελα να το πω απενοχολοποιημένα, ότι είμαι 38 ετών και έκανα κατάψυξη ωαρίων. Δεν ξέρω αν θα θέλω να κάνω παιδάκι ακόμα. Μπορεί να θελήσω να κάνω και με άλλον τρόπο, υπάρχει η παρένθετη μητέρα ή η υιοθεσία. Με το που έκανα την κατάψυξη ωαρίων σκέφτηκα ότι μπορεί να αναλάβω τη ευθύνη ενός παιδιού και χωρίς σύντροφο».

Κλείνοντας, η Ανθή Σαλαγκούδη είπε συγκινημένη: «Νιώθω ότι και να γίνει, ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω θα είναι η αδερφή μου. Είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου».