Ο Σύλλογος Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (Σ.Φ.Φ.Ε.) διοργανώνει το 4ο κατά σειρά Συνέδριό του με τίτλο «Beyond Pharma Degree» στις 12-14 Μαΐου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μέσα από το Συνέδριο, ο Σ.Φ.Φ.Ε. επιθυμεί να δώσει στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από ειδικούς του επαγγελματικού και ακαδημαϊκού χώρου, να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά workshops και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που προσφέρει ο τομέας της Φαρμακευτικής.

Το Συνέδριο απευθύνεται τόσο σε φοιτητές Φαρμακευτικής, όσο και σε φοιτητές Σχολών Επιστημών Υγείας, Θετικών Επιστημών και Πολυτεχνικών Σχολών που επιθυμούν να γνωρίσουν τις εφαρμογές που μπορεί να έχει το αντικείμενο σπουδών τους στον Φαρμακευτικό Κλάδο, τόσο σε κλινικό και εργαστηριακό επίπεδο, όσο και στον τομέα της βιομηχανίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου και τους προσκεκλημένους ομιλητές θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα και τα social media του Σ.Φ.Φ.Ε.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και μπορείτε να εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο ακόλουθο link:https://2023.sffe.gr/forms/