Τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Μελίνα Μεταξά «έδειξε» ο Τάκης Καραγκούνιας ως τους συμπαίκτες του στο Survivor All Star που θεωρεί υπεύθυνους για το γεγονός ότι έσβησαν επιγραφή που είχε φτιάξει ο ίδιος σε παγκάκι στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο, η οποία έφερε το όνομά του και τη λέξη «Αίγιο».

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης του Survivor All Star είχε εκφράσει στο συμβούλιο του νησιού το παράπονό του για την πράξη αυτή, λέγοντας ότι δείχνει μίσος και κακία.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολιάζοντας το γεγονός και την ευθεία κατηγορία του Τάκη Καραγκούνια στο πρόσωπό του είπε μεταξύ άλλων «Ούτε ασχολούμαι με τον Τάκη, ούτε έχω διαγράψει κανένα “Τάκης -Αίγιο”, δεν με ενδιαφέρει που τον στηρίζει όλο το Αίγιο, μακάρι να τον βγάλει και νικητή του Survivor All Star, γιατί το αξίζει».

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάκης Καραγκούνιας εκφράζει την αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του, έχοντας δηλώσει πολλές φορές περήφανος για τον τόπο του.

Μάλιστα, το γεγονός έχει αποτελέσει αφορμή ώστε να τον… τρολάρουν οι συμπαίκτες του, ενώ στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης τραγούδησαν όλοι μαζί στην παραλία το «Ωραία Αιγιώτισσα».