Ένα ξέσπασμα είχε λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Εύη Βατίδου όταν μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου – στο οποίο μπήκε “μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο- δέχτηκε έναν καταιγισμό αρνητικών σχολίων.

Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και η δημοσιογράφος Βίκυ Δέτσυκα συνάντησαν την Εύη Βατίδου η οποία ανέφερε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, «Με έχουν πει φιλτραρισμένο τούβλο και όχι μόνο, και πολλά άλλα, ότι δε ξέρω να παίρνω το 100 κτλ. Δεν στεναχωριέμαι με τα σχόλια αυτά, καταλαβαίνω. Και για να μιλήσουμε και λίγο μεταξύ μας, τα φίλτρα οι νέοι άνθρωποι δε τα χρειάζονται, εγώ που είμαι λίγο πιο μεγάλη, που και που λίγο φως το χρειάζομαι.

Και στις παρουσιάσεις που κάνουμε, έχουμε τα γνωστά τα φώτα, τα τηλεοπτικά. Ο καθένας έχει τις αντιδράσεις του. Υπάρχουν άνθρωποι που μας αγαπάνε, κάποιοι που θα μας αγαπήσουν. Εμείς αντιμετωπίζουμε πάντοτε τις καταστάσεις με καλοσύνη και με αγώνα».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της. η Εύη Βατίδου ανέφερε τον λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η εν λόγω συνέντευξη πάρθηκε από την Εύη Βατίδου πριν μπει το “μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στο κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.