Αντιμέτωποι με μία 5πλη υποψηφιότητα βρέθηκαν οι δύο ομάδες στο Survivor All Star αυτή την εβδομάδα. Ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μπλε και οι Γιώργος Κόρομι, Μελίνα Μεταξά και Εύη Σαλταφερίδου από τους Κόκκινους τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού με στόχο την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Όταν τους δόθηκε ο λόγος, και οι πέντε υποψήφιοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στο Survivor για μία ακόμη εβδομάδα, αν και δήλωσαν ανοιχτά πως είναι γεμάτοι και ευτυχείς που έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Ποιος ή ποια άφησε τον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζει αποσκευές για Ελλάδα;

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού και επιβεβαιώνοντας τα spoilers που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ώρες, η Εύη Σαλταφερίδου ήταν εκείνη που πήρε τη δάδα της και αποχώρησε από το Survivor All Star.

Παρότι η ίδια το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δέχθηκε την ετυμηγορία του κοινού χαμογελαστή, η Μαριαλένα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρηση της φίλης της.

"Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Βλέπω εδώ και τη Μαριαλένα να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Είπα ότι θα το ζήσω και θα το πάω μέχρι εκεί που με θέλει ο κόσμος. Χαίρομαι και για τις δύο ομάδες από τις οποίες πέρασα. Θέλω τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να θυμούνται ότι η ζωή είναι έξω. Είμαι γεμάτη", δήλωσε η Εύη Σαλταφερίδου και αποχώρησε από το Survivor All Star.