Είναι ένας από τους πατρινούς που με το ήθος του, τον επαγγελματισμό και την προσφορά του, βγάζει ασπροπρόσωπη την Πάτρα στις διάφορες δραστηριότητες του.

Ο λόγος για τον πρώην Μίστερ Κόσμο τον Δημοσθένη Γεωργαντόπουλο που έλαβε ένα ακόμα βραβείο από την Ακαδημία Μοντέλων. Η Ακαδημία Μοντέλων διοργάνωσε στις 24 Απριλίου, στο κοσμοπολίτικο Upeerhouse City Link Attica, τα 14th Models and Influencers Fashion Awards.

Εκεί βραβεύθηκαν Μοντέλα και Influencers σε διάφορες κατηγορίες και τα βραβεία απένειμαν διασημότητες της Μόδας, του Επιχειρείν, του Κινηματογράφου, και της Δημοσιογραφίας.

Ανάμεσα στους βραβευμένους ήταν και ο Δημοσθένης Γεωργαντόπουλος που για ακόμα μια φορά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους για την ομορφιά, το ήθος και την σεμνότητα που τον χαρακτηρίζουν.


Το concept αξίζει να αναφέρουμε εμπνεύστηκε και θεσμοθέτησε το 2012, το Model Expert George Koutoulias και αυτό επέστρεψε για ακόμα μία φορά, ως το απόλυτο awards show.

Ο Δημοσθένης έχει κερδίσει μεγάλους τίτλους, είναι πολυφωτογραφημένος και έχει περπατήσει σε πασαρέλες που πολλοί θα ζήλευαν, δημιουργώντας ένα δυνατό όνομα στη fashion industry.

Το επίπεδο και οι αρετές του τον κατατάσσουν στο πιο ψηλό βάθρο απονομής και συχνά πυκνά μας κάνει περήφανους τους Πατρινούς. Ο Δημοσθένης είναι classic αξία, αλλά και ξεκάθαρα ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της old & next generation!