Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Περιπέτειες στη Mπαλονούπολη" στο Θέατρο Act που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου στις 12:30.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 28/04 και ώρα 17:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ACT

«Περιπέτειες στη μπαλονούπολη» - the balloon show

Με τον Γιώργο Μαγκίνη

Κυριακή 30 Απριλίου 2022
στις 12.30 και στις 16.00

Στο θέατρο act

(Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Η αγαπημένη παράσταση «Περιπέτειες στη μπαλονούπολη» - the balloon show, που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους επιστρέφει στο θέατρο act!

Mια εξαιρετικά διασκεδαστική παράσταση για όλη την οικογένεια. Μετά τις sold out παραστάσεις όποτε κι αν παίχτηκε σε Πάτρα και Ναύπακτο, η παράσταση επιστρέφει την Κυριακή 30 Απριλίου στις 12.30 και στις 16.00 για να χαρίσει κέφι και πολύχρωμα μπαλόνια σε όλα τα παιδιά

Ο Φοίβος, ένα έξυπνο και ντροπαλό παιδί μέσω των ονείρων του ξυπνάει στη μυστική κρύπτη της Μπαλονούπολης. Μέσα από μυθικές μπαλονοδοκιμασίες μεταμορφώνεται στον πιο τρανό μπαλονοποιό και με μοναδικό «όπλο» τα πολύχρωμα μπαλόνια του, δημιουργεί διαδραστικές ιστορίες και σώζει την Μπαλονούπολη.

Ένα πολύ πρωτότυπο και θεαματικό theater balloon show μοναδικό στην Ελλάδα, με φανταστικές μπαλονοκατασκευές, χορό, τραγούδι, γέλιο και πολλές εκπλήξεις! Εκτοξεύσεις στο διάστημα, καταδύσεις στα πιο βαθιά σημεία του βυθού, κάστρα, πριγκίπισσες και πελώριοι δράκοι ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων. Ένα θέαμα που καλλιεργεί την δημιουργικότητα, την φαντασία αλλά και την μαγεία που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

*Κατάλληλο για ηλικίες 2-9 ετών.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΠΑΛΟΝΟΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Συντελεστές

Σύλληψη ιδέας/σκηνοθεσία/κείμενο: Γιώργος Μαγκίνης

Επιμέλεια κίνησης: Δήμητρα Παγκάλου

Φοίβος: Γιώργος Μαγκίνης

Πληροφορίες:

Κυριακή 30 Απριλίου | Ώρα: 12:30 και 16:00

Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Γενική είσοδος: 8€

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/mpalonoupoli-the-balloon-show/

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!