Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, την απουσία του πατέρα της, αλλά και την καριέρα της ως ηθοποιός.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» είπε αρχικά: «Μεγάλωσα στη Γλυφάδα μέχρι τα 24 μου αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω πολλές μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια. Δεν ξέρω γιατί, δεν θυμάμαι πράγματα πολλά. Θυμάμαι πως δεν ήμασταν οικογένεια που πήγαινε διακοπές, ο πατέρας μου ήταν και παραμένει ένας άνθρωπος της πόλης και που απεχθανόταν οτιδήποτε έχει να κάνει με θάλασσες και εκδρομές και τα λοιπά. Μέναμε όμως στη Γλυφάδα και έτσι το έφερνε βόλτα γιατί ήμασταν συνέχεια στη θάλασσα. Ο πατέρας μου αρχικά ήταν τελωνειακός, αργότερα τραγουδούσε και μάλλον από εκεί το πήρε το τραγούδι και η αδελφή μου. Η μαμά μου δούλευε για χρόνια σαν ρεσεψιονίστ σε ένα ξενοδοχείο στη Γλυφάδα».

Στην πορεία, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών στις ζωές μας ιδιαίτερα. Χώρισαν οι γονείς μου και δεν ήταν ποτέ παρών στη ζωή μας. Ούτε ως παιδί ούτε ως έφηβη ούτε τώρα. Αλλά όποτε βρισκόμασταν με τον μπαμπά μου ήταν ένας άνθρωπος που θυμάμαι πάντα με πολλή συγκίνηση γιατί ήταν ένας άνθρωπος πολύ γενναιόδωρος, πολύ τρυφερός, σε ενθάρρυνε πολύ για όποια τρελή σκέψη μπορεί να είχα και γω και η αδελφή μου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό νομίζω για το πως μεγαλώνει ένας άνθρωπος, να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του. Σε αυτό ο μπαμπάς μου ήταν υπέροχος».

Για τα επαγγελματικά της, η Δήμητρα Ματσούκα είπε: «Μου έκαναν προτάσεις με πολλά λεφτά και έλεγα όχι. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου από όλο αυτό το κομμάτι που προετοίμαζαν για μένα χωρίς εμένα. Ίδιους ρόλους… Δεν με γοήτευε».

Τέλος, αναφέρθηκε σε φωτογράφισή της σε περιοδικό όπου ήταν καλυμμένη με σοκολάτα, μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από τη Μόνικα Μπελούτσι και την αντίστοιχη που είχε κάνει η Ιταλίδα ηθοποιός με μέλι.

«Ήταν συμφωνημένο από το κανάλι. Δεν το ήθελα. το μετάνιωσα την ώρα που το έκανα, δεν αισθανόμουν καλά. Είχα κι ένα σωματότυπο τελείως διαφορετικό. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το γυμνό. Αν κάποια στιγμή μου ζητηθεί δεν θα έχω πρόβλημα» τόνισε η Δήμητρα Ματσούκα.