Άπλετο φως στην περιοχή του Ριγανόκαμπου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του ο Γιώργος Κατσίποδος τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν στην αντικατάσταση των παλιών λαμπτήρων με νέα φώτα τύπου led και η διαφορά πλέον στην περιοχή είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

«Ένα ευχαριστώ στην υπηρεσία  ηλεκτροφωτισμού του Δήμου για την αντικατάσταση από τις  κολόνες στον Ριγανόκαμπο επί της Ιωάννου Δαμασκηνου και Αγίας Ειρήνης της λάμπες παλαιού τύπου με νέου τύπου λεντ οι οποίες είναι πιο οικονομικές και φωτίζουν τους χώρους και τον δρόμο πολύ περισσότερο σχεδόν μέρα διευκολύνοντας έτσι τους οδηγούς των αυτοκινήτων, αλλά και πεζούς περιπατητές!

Παράκληση προς τον Δήμο, αν μπορεί και είναι δυνατό, να γίνει αντικατάσταση και στης λάμπες παλαιού τύπου με νέου τύπου λεντ σε όλους τους παρόδους κατά μήκος Δαμασκηνού και Αγίας Ειρήνης δεν είναι πολλοί... πού ο φωτισμός τους δεν είναι επαρκής όπως  βλέπετε στης φωτογραφίες 4 -5-6 με μεγαλύτερο κίνδυνο διαρρήξεων λόγο του σκότους.

Περισσότερο φως θα αποτρέπει τον κίνδυνο της παραβατικότητας και των διαρρήξεων. Ο νεοσυσταθείς  σύλλογος ας μεριμνήσει για αυτό το θέμα γιατί νομίζω πως μας αφορά όλους στην περιοχή μας».


Φωτισμός με led


Με τα παλιά φώτα