Φίλες και φίλοι,

Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα είναι η εγγύηση για αλλαγή κατεύθυνσης στη χώρα, για κοινωνική δικαιοσύνη, συμμετοχική δημοκρατία και στήριξη της νέας γενιάς.

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι την ημέρα των εκλογών. Σας καλώ όλες και όλους να πάρουμε τη χώρα στα χέρια μας, να συμμετέχουμε στο δημόσιο διάλογο, να προτείνουμε, να διεκδικήσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν πίσω.

Να μιλήσουμε για την Αχαΐα μας. Για την ανεργία, για τα έργα υποδομής που έχει ανάγκη, για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, το ΕΣΥ και τους ελεύθερους επαγγελματίες, για την ενδυνάμωση των σωμάτων ασφαλείας, την προσέλκυση επενδύσεων, τουριστών και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά για το μέλλον του τόπου που έχουμε επιλέξει να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Να γίνουμε κοινωνοί του μέλλοντος μας!

Σε ότι με αφορά, υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να ασκώ την πολιτική ως λειτούργημα, όπως χρόνια τώρα πράττω στην ιατρική επιστήμη. Μακριά από συμφέροντα και αγκυλώσεις, με ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης.

Ο στόχος της δεύτερης έδρας για το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα είναι εφικτός και ρεαλιστικός. Θα δώσουμε τον αγώνα, μαζί με τους συνυποψήφιούς μου στο ψηφοδέλτιο, τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος, ώστε να έχουμε ισχυρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση στην επόμενη Βουλή. Με ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ, για δυνατή Αχαΐα.