Καθηλώνουν οι εξελίξεις στην σειρά, Παγιδευμένοι, του ΑΝΤ1 κι η αγωνία για τον εντοπισμό του δράση χτυπάει κόκκινο. Ένα στοιχείο που θα βρεθεί, θα ανατρέψει τα πάντα.

Όταν η Άννα μαθαίνει πως ο πατέρας της είναι νεκρός, καταρρέει. Όσο και αν προσπαθεί να σφίξει τα δόντια, δεν τα καταφέρνει και φοβάται ότι θα χάσει έναν-έναν τους ανθρώπους που αγαπάει. Ο Δημήτρης, βλέποντάς τη να μετατρέπεται σε σκιά του εαυτού της, δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της και κάνει ό,τι μπορεί να της δώσει κουράγιο και δύναμη. Από την άλλη, είναι αποφασισμένος να φέρει εις πέρας τον όρκο που έδωσε και να βρει ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα της. Κι ενώ οι έρευνες για να συλληφθεί ο δράστης κορυφώνονται, ο Σπύρος κυριεύεται από πανικό, καθώς δεν αντέχει ούτε καν στη σκέψη πως οι αστυνομικοί θα φτάσουν στα ίχνη εκείνου και του Θοδωρή σύμφωνα με το MYtv.

Έτσι, µην έχοντας άλλη επιλογή, κάνει ό,τι μπορεί για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές. Πράγματι, οι προσπάθειές του δείχνουν να αποδίδουν καρπούς και ο άνθρωπος που συλλαμβάνεται για τον φόνο του Κοσµά προσπαθεί μάταια να πείσει την Αστυνομία πως είναι αθώος. Ένα στοιχείο, όμως, στο σπίτι του μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του, γεγονός που δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά του Σπύρου! Ο τελευταίος, μόλις το μαθαίνει, κάνει τα πάντα για να το καταστρέψει, προστατεύοντας µε αυτόν τον τρόπο εκείνον και τον γιο του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αγγελική είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας την υπόθεση σχετικά µε τη δολοφονία της Σοφίας Τσακιρλή. Γρήγορα, ωστόσο, διαπιστώνει πως σε αυτή την ιστορία εμπλέκονται άτομα της μαφίας, µε αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και η ίδια της η ζωή!

Όταν ο Σταύρος μαθαίνει πως η Αγγελική δέχεται απειλές, ανησυχεί, αφού ξέρει πως όσοι είναι ανακατεμένοι σε αυτή την υπόθεση δεν θα διστάσουν να τη βγάλουν από τη μέση. Έτσι, χωρίς να χάνει άλλο χρόνο, αποφασίζει να την προστατεύσει. Η Αγγελική, όµως, αρνείται πεισματικά θεωρώντας πως μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της.