Σωτήρια δωρεά από ευαισθητοποιημένο συμπολίτη έδωσε πνοή στο ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» που για μία ακόμα φορά βρέθηκε αντιμέτωπο με σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα.

Αιτία ήταν αφενός η μη κρατική στήριξη και αφετέρου η ταύτισή του με τον οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου». Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε βρεθεί αντιμέτωπο με την απειλή της διακοπής του ηλεκτρονικού ρεύματος.

Ωστόσο, η τοπική κοινωνία έσπευσε για μία ακόμα φορά να ανοίξει την αγκαλιά της στο ίδρυμα της πόλης μας που φροντίζει 57 παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες τα περισσότερα εκ των οποίων τα έχουν εγκαταλείψει οι οικογένειές τους.

Yπήρξαν μέρες που η διοίκηση του ιδρύματος δεν είχε τη δυνατότητα κάλυψης της διατροφής των παιδιών. Και πάλι η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε άμεσα και κάλυψε τις ανάγκες. Τις ημέρες αυτές υπήρξε μία γενναία προσφορά προς το ίδρυμα που κάλυψε το χρέος του προς τη ΔΕΗ, όπως και άλλες του ανάγκες.

Η ανακοίνωση

Ειδικότερα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της «Κιβωτού της Αγάπης», ο συμπολίτης οδοντίατρος Βασίλειος – Ηλείας Τζόλας, πρόσφερε το ποσό των 50.000 ευρώ.

"Εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για τη γενναιόδωρη ενέργειά του, στον εκλεκτό συμπολίτη μας και άνθρωπο οδοντίατρο κ. Βασίλειο – Ηλία Τζόλα, να στηρίξει την προσπάθειά μας με το ποσό των 50.000 ευρώ εις μνήμην του θείου του Κωνσταντίνου – Ιωάννου Γιαννόπουλου, ώστε το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» να μπορέσει να σταθεί όρθιο και να παρέχει τις υπηρεσίες του στα ανήμπορα παιδιά, τα παιδιά που βρίσκουν καταφύγιο και γαλήνη, σε έναν χώρο που μόνο αγάπη και στοργή προσφέρει» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ιδρύματος που υπογράφουν η πρόεδρός του Κατερίνα Νικολάου και ο γραμματέας Σπήλιος Θεοδωρακόπουλος.