Η Μαίρη Μηλιαρέση μπήκε στο κοντρόλ του Breakfast@Star με την Μαίρη Αργυριάδου και μίλησε για αρκετά πρόσωπα της τηλεόρασης. Όπως πάντα, ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής…

«Μετά από τέτοια επιτυχία του Rouk Zouk τόσα χρόνια με την Ζέτα Μακρυπούλια, αν το πάρει άλλος καταστράφηκε, όποιος και να το πάρει. Εγώ δεν θα το τολμούσα. Αν έπρεπε να κάνει κάποια άλλη το Rouk Zouk, θα πρότεινα την Μαρία Μπεκατώρου», είπε η Μαίρη Μηλιαρέση και συνέχισε:

«Παλιά δεν έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος τον Μονομάχο; Τα ίδια και τα ίδια. Όλοι κάνουν τα ίδια και τα ίδια γι’ αυτό και βλέπουμε πέντε ανθρώπους στην τηλεόραση, τους ίδιους και τους ίδιους».

«Έχω παρεξηγηθεί και το έχω διορθώσει άμεσα κάποιες φορές. Μια φορά είχα στεναχωρήσει την Κατερίνα Καινούργιου. Ήταν σε μια τηλεπώληση, πάω εγώ εκεί, κάτι μου είπε εκείνη, κάτι είπα εγώ… ένιωθα ότι τρίζει η θέση μου και ένιωσα μια ανασφάλεια ότι θα χάσω τη δουλειά μου γιατί θα τα παρουσιάζει μόνη της και της είπα μην τα λες όλα εσύ, της μίλησα λίγο απότομα. Μετά της ζήτησα χίλια συγγνώμη», αποκάλυψε η Μαίρη Μηλιαρέση.