Συστατικά

2 κεσεδάκια γιαούρτι
4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 μεγάλο αγγούρι τριμμένο
1 κ.σ. ξίδι
5 κ.σ. ελαιόλαδο
άνηθο ψιλοκομμένο
δυόσμο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

Στύβεις καλά το αγγούρι για να βγάλει τα υγρά του
Σε ένα μπολ βάζεις το τριμμένο αγγούρι, το γιαούρτι, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το λιωμένο σκόρδο και λίγο αλάτι
Ανακατεύεις πολύ καλά με ένα μεγάλο κουτάλι
Προσθέτεις το σκόρδο και συνεχίζεις το ανακάτεμα
Βάζεις το τζατζίκι σε ένα γυάλινο μπολ, το σκεπάζεις καλά με διάφανη μεμβράνη και το τοποθετείς στο ψυγείο.

Πηγή: tlife.gr