Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 17χρονης από το Βέλγιο.

Οι Αρχές έλαβαν δείγμα DNA από τον 33χρονο Ισραηλινό τερματοφύλακα. Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν, μιλώντας σε δημοσιογράφους, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες βιασμού και πως «δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε κάποια».

Σε βάρος του Μπόρις Κλέιμαν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.

Σημειώνεται ότι η είδηση για τη σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή έχει γίνει πρώτο θέμα στα ΜΜΕ του Ισραήλ, καθώς ο ίδιος παίζει και στην εθνική ομάδα της χώρας.

Το τι συνέβη στο μπαρ του Κολωνακίου περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η 17χρονη κοπέλα από το Βέλγιο στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του ΑΤ Συντάγματος.

Οπως κατέθεσε η ανήλικη, διασκέδαζε στο μπαρ με συμμαθητές της όταν την προσέγγισε ένας άνδρας που συστήθηκε ως Μπόρις. Ήπιαν κάποια ποτά και, αρχικά, τη φλέρταρε διακριτικά. Κάποια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την κοπέλα, την κάλεσε να πάνε σε άλλον χώρο του καταστήματος που ήταν σαν πριβέ σημείο, όπου κάθονταν εκείνος και ο φίλος του.


«Ήρθε επιθετικά πάνω μου και εγώ τον απώθησα»

«Εκεί ήρθε επιθετικά πάνω μου και εγώ τον απώθησα. Κάποια στιγμή μού σήκωσε τη φούστα και ασέλγησε με το χέρι του [...]. Του είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι ερωτικό μαζί του και τον έσπρωξα. Εκείνος με άρπαξε με δύναμη και με ακινητοποίησε επιχειρώντας να συνεχίσει να με κακοποιεί σεξουαλικά» είπε χαρακτηριστικά η ανήλικη, προσθέτοντας ότι όταν κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε έξω από το μαγαζί και διηγήθηκε στους φίλους της τι συνέβη.

Ο πρώην (πλέον) τερματοφύλακας του Βόλου αρνείται τα πάντα και ισχυρίζεται ότι η ανήλικη μαθήτρια ήταν αυτή που τον πλησίασε πρώτη ερωτικά και δεν θα έκανε ποτέ κάτι χωρίς συναίνεση καθώς και ο ίδιος είναι πατέρας τριών παιδιών.