Φορτωμένες με δώρα αλλά κυρίως με πολύ αγάπη επισκέφτηκαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών εθελόντριες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», Παράρτημα νομού Αχαΐας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διανομή δώρων στα παιδιά που νοσηλεύονται τις ημέρες αυτές στην Κλινική. Τις εθελόντριες του Συλλόγου Ράνια Σπυροπούλου, Χρυσάνθη Γιαννοπούλου, Μαρίνα
Ριζογιάννη και Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη η οποία εκτός από εθελόντρια της «ΦΛΟΓΑΣ» είναι και εκπρόσωπος του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» στην Αχαΐα, υποδέχτηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Μπάκος, ο καθηγητής και διευθυντής της Κλινικής Γαβριήλ Δημητρίου, η καθηγήτρια Νατάσα Βαρβαρήγου και η γιατρός της «ΦΛΟΓΑΣ» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αφροδίτη Γκινοπούλου.

Όλοι μαζί προχώρησαν στη διανομή των δώρων στα παιδιά τα οποία με πολύ χαρά έσπευσαν να τα ανοίξουν και με το πλατύ τους χαμόγελο να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους και τις ευχές τους για το Πάσχα.

Η «ΦΛΟΓΑ» εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στη διοίκηση του νοσοκομείου , στον διευθυντή της Κλινικής, σε όλο το ιατρικό προσωπικό, στις προϊσταμένες της Κλινικής Ελένη Βίννη και Βασιλική
Ποδαρά και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα και κυρίως για την αγάπη και την ευαισθησία με την οποία περιθάλπουν τους μικρούς ασθενείς.