Στο μέλλον του MasterChef και στο κατά πόσο θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν αναφέρθηκαν οι Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, δίνοντας, ωστόσο, διαφορετικές απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη στην εκπομπή «Πρωινό μας», και απαντώντας στο αν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με το Star για την ερχόμενη σεζόν αναφορικά με το μέλλον του μαγειρικού project, ο δημοφιλής σεφ έκανε λόγο για θετική διάθεση, δίνοντας μεγάλη πιθανότητα ο μαγειρικός διαγωνισμός να συνεχιστεί και του χρόνου.

Ωστόσο, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε μάλλον διαφορετική άποψη, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί σχετικές συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό.
MasterChef: Τι θα γίνει τελικά τη νέα σεζόν με το μαγειρικό project

Αναλυτικότερα, ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλώντας για το μέλλον του μαγειρικού διαγωνισμού είπε ότι: «Κάτι έχουμε συζητήσει με το κανάλι, είναι θετική η διάθεση θα έλεγα. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να δούμε το MasterChef και την επόμενη χρονιά. Από τη στιγμή που έχουμε ιδέες να δώσουμε, μπορεί να συνεχίσει πολύ όμορφα».

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι σχετική συζήτηση έχει γίνει και με τους άλλους δύο κριτές του διαγωνισμού, και ότι και εκείνοι έχουν θετική διάθεση απέναντι στο ενδεχόμενο συνέχισης του μαγειρικού project.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Σωτήρης Κοντιζάς ήρθε για να διαψεύσει τον Πάνο Ιωαννίδη.

«Όχι δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με το κανάλι. Η διάθεσή μας είναι να τελειώσουμε αυτό που κάνουμε με τρομερή ενέργεια και όρεξη, έτσι όπως το κάνουμε, να πάει καλά αυτό, και μετά θα δούμε. Και επίσης να δούμε και τις οικογένειές μας», ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Όταν ενημερώθηκε για όσα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο ίδιος εξέφρασε την απορία του γελώντας, και λέγοντας: «Έχει μιλήσει ο Πάνος με το κανάλι και δεν μου το έχει πει;».

«Εννοείται ότι θα μπορούσε να μην δούμε το MasterChef του χρόνου. Η δική μας διάθεση είναι να τελειώσουμε το MasterChef 7 και μετά να κάτσουμε να σκεφτούμε ποιες είναι οι επιλογές. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.