Ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει τα χρήματα που είχε δανειστεί από μια ηλικιωμένη συγχωριανή της στην περιοχή της Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία μια γυναίκα, αλλά προσπάθησε να τα... πάρει πίσω μπαίνοντας κρυφά στο σπίτι της την ώρα που εκείνη φρόντιζε τα ζώα της!

Η δράστιδα επισκέφθηκε την ηλικιωμένη και της έδωσε τα χρήματα που της χρωστούσε, ενώ εκείνη την κέρασε και καφέ. Μετά από λίγο, βγήκαν μαζί για να πάει η ηλικιωμένη στα ζώα της και έκρυψε το κλειδί της εξώπορτας σε ένα σημείο, όπως έκανε πάντα. Η γυναίκα είδε πού το έκρυψε και, αντί να πάει στο σπίτι της, περίμενε να απομακρυνθεί η δανείστρια για να μπει κρυφά στο σπίτι της και να κλέψει το ποσό που της είχε επιστρέψει!

Για κακή της τύχη, όμως, την είδε ένας γείτονας ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και η εισβολέας πιάστηκε στα πράσα. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι μπήκε στο σπίτι για να πάει στην τουαλέτα, όμως παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο για απόπειρα κλοπής και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Ωστόσο, καταδικάστηκε μόνο για την δεύτερη κατηγορία, αφού δεν αποδείχθηκε ότι πήρε τα χρήματα κι έτσι της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή.

Πηγή: protothema