Από τα παρασκήνια του J2US μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα το Σάββατο. Η δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Survivor All Star και όλες τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο με την αποχώρηση της Ελευθερία Ελευθερίου.

Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λογική ήταν η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου γιατί δεν έδωσε αυτό που έπρεπε για μένα. Το έκανε πολύ γρήγορα με τον Μάριο, ενώ έπρεπε να το κρατήσει και να υπάρχει αυτό το κάτι και η αντίσταση. Δεν μπορεί ο άλλος να σε προδίδει και εσύ να πας την άλλη μέρα και να του λες «Μάριε μου». Ποτέ, ρε! Ποτέ! Το κρατάς μέχρι το τέλος και δεν σε νοιάζει αν σε ψηφίζουν όλοι, θα σε κρατά ο κόσμος γιατί θα είσαι η αδικημένη. Δεν το κατλάβε όμως και έφυγε. Με τον Παππά την συμβουλέψαμε, δεν μας άκουσε… ε, αφού δεν μας άκουσε».

«Αυτό το Survivor είναι το χειρότερο όλων των εποχών! Τι να κάνουμε τώρα; Είναι αποτυχία, το ξέρουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι πως απέτυχαν παταγωδώς. Λείπουν παιχταράδες από μέσα, λείπουν μορφές από μέσα, λείπουν ήρωες από μέσα, δεν μπορεί να ταυτιστεί ο κόσμος με κάποιον παίκτη οπότε είναι δεδομένο ότι δεν θα πάει καλά».

«Για μένα ο τελικός είναι Μπόγδανος, Μπάρτζης, Σάκης και στο βάθος Σταυρούλα. Θέλω να το πάρει ο Σάκης εγώ αλλά απ’ ότι βλέπω η παραγωγή θέλει να το δώσει αλλού. Δεν θα το πάρει δηλαδή ο καλύτερος παίκτης αλλά θα το πάρει κάποιος άλλος» συμπλήρωσε, επίσης, στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.