Σε ανάρτηση προχώρησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κώστας Ζαφειρόπουλος, απαντώντας στα σχόλια και στις μουρμούρες που ακούστηκαν για μια αφίσα που κυκλοφόρησε στα social media και στην οποία είναι και ο ίδιος να συμμετέχει στην επίτιμη επιτροπή του Ημιμαραθώνιου.

«Με αφορμή την τεράστια αναστάτωση στο κέντρο της πόλης πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε αντίθετοι στις αθλητικές διοργανώσεις και σε ότι προάγει την πόλη μας αλλά με οργάνωση, επιμέλεια  και επαγγελματισμό ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα σε ένα μεγάλο κύκλο επαγγελματιών της πόλης.

Όσον αφορά τον Εμπορικό σύλλογο δεν συμμετείχε και ούτε κλήθηκε σε σύσκεψη οργανωτικού  για να εκφράσουμε απόψεις. Οπότε τα βέλη σας άλλου. Προσωπικά ήμουν μόνο στην επίτιμη επιτροπή μαζί με άλλους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και αυτοδιοικητικών της πόλης μας.

Για την ιστορία θα σας πω ότι είχαμε ενημερωθεί για αγώνα ημιμαραθωνίου, αλλά με κλείσιμο 9-11 και όλες τις οριζόντιες οδούς ανοιχτές (Μαιζώνος, Κορίνθου και Αγίου Ανδρέου) με άπλα ολιγόλεπτα κλεισίματα στην έναρξη και στον τερματισμό».