Ερημώνει η Πάτρα από φοιτητές από εδώ και στο εξής και για τις μέρες του Πάσχα.

Στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από το πρωί της Παρασκευής και μετά γινόταν ένας χαμός από τον κόσμο, με δεκάδες φοιτητές έχοντας τις βαλίτσες τους στο χέρι να αναχωρούν από την Πάτρα για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Για τον λόγο αυτό γεμάτα από επιβάτες ήταν και τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, με τους φοιτητές να κατεβαίνουν από τις νότιες συνοικίες προς το κέντρο, με προορισμό τους τον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ η κίνηση αυτή θα συνεχιστεί τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, ενώ από την Μεγάλη Δευτέρα και μετά οι φοιτητές θα δώσουν τη θέση τους στους εκδρομείς που θα φύγουν από την Πάτρα για να πάνε για Πάσχα στα χωριά τους, εκτός ή και εντός νομού.