Με την εκδήλωση της παρουσίασης των δώδεκα Υποψηφίων Βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας τη μεγάλη εκλογική μάχη. Η πρώτη εκλογική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 στις 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία της Οργάνωσης (Κορίνθου 273Γ) όπου ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο νίκης στο οποίο συμμετέχουν : Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ευσταθία Γιαννιά, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιωάννης Κουκουβέλας, Παναγιώτα Παυλοπούλου, Νικόλαος Σπηλιόπουλος, Ευρωπία Συνοδινού, Αθηνά Τραχήλη, Άγγελος Τσιγκρής, Γεώργιος Τσίρης, Ανδρέας Τσώκος, Ιάσονας Φωτήλας.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου Αχαΐας σε μήνυμά της η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας επισημαίνει:
«Οι δώδεκα Υποψήφιοι Βουλευτές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα συνδυάζουν την εμπειρία με τη νιότη, εκφράζοντας στην πράξη την ανανέωση του στελεχιακού μας δυναμικού.
Είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης το οποίο αποτελείται από άνδρες και γυναίκες που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και ύστερα από αξιολόγηση με βάση την πολιτική, επαγγελματική και κοινωνική τους διαδρομή. Όλες και όλοι είναι πρόσωπα καταξιωμένα στην εργασία τους, στην επιστήμη τους, στις τοπικές τους κοινωνίες. Με ένσημα, ξεκάθαρες θέσεις, αυτόφωτη πορεία, που ενώνουν τις δυνάμεις και τα χαρακτηριστικά τους στη συλλογική προσπάθεια να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά, τολμηρά, αποφασιστικά.
Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών η Νέα Δημοκρατία καταθέτει στην κρίση των Πολιτών της Αχαΐας την πιο δυνατή ομάδα.
Ξεκινάμε δυναμικά για την Αχαΐα που ονειρευόμαστε και μας αξίζει! Για την Αχαΐα, στην οποία το ισοζύγιο των ευκαιριών γίνεται επιτέλους θετικό. Για την Αχαΐα όπου το σύνθημα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη “το είπαμε, το κάναμε πράξη”, βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή.
Προχωρούμε με οδηγό την αλήθεια, τη σκληρή δουλειά και το παραγόμενο αποτέλεσμα ώστε η Αχαΐα να δώσει το έναυσμα της νίκης στη Νέα Δημοκρατία».

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας σας προσκαλεί στην
παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών Αχαΐας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 10
Απριλίου 2023 στις 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία μας Κορίνθου 273Γ. Στο ψηφοδέλτιό μας συμμετέχουν :

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΓΙΑΝΝΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΕΥΡΩΠΙΑ
ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΟΝΑΣ

Ξεκινάμε δυναμικά για την Αχαΐα που ονειρευόμαστε και μας αξίζει!!!
Προχωρούμε με οδηγό την αλήθεια, τη σκληρή δουλειά και το παραγόμενο αποτέλεσμα ώστε η Αχαΐα ναδώσει το έναυσμα της νίκης στη Νέα Δημοκρατία.