Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία μίλησε και για τους άντρες, Έλληνες και Ιταλούς.

«Οι Ιταλοί είναι πιο απλοί από τους Έλληνες. Θα σε συναντήσουν σε ένα καφέ και θα σου πουν “μήπως θέλεις να βγούμε;”. Δεν με φλερτάρουν οι άντρες καθόλου, οι Έλληνες είναι φοβητσιάρηδες και δεν βγαίνουν έξω», είπε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Στη συνέχεια η Δωροθέα Μερκούρη αναφέρθηκε στα παιδιά της και τη σχέση που έχουν διαμορφώσει: «Αφήνω τα παιδιά μου ελευθέρα, μπορεί και κάποια μέρα να μην τα πάρω και τηλέφωνο. Έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον μπαμπά τους, τις αγαπάει και μεταξύ μας είμαστε μία χαρά. Δεν μου κάνει εντύπωση που η κόρη μου, η Γάια, ασχολείται με το μόντελινγκ».

Η Δωροθέα Μερκούρη είπε επίσης: «Το μόντελινγκ είναι μία μικρή κατάσταση στην ζωή μας για όσο είμαστε μικρές. Δεν με είδαν ποτέ μόνο σαν μία όμορφη γυναίκα. Δεν ήμουν η πιο όμορφη γυναίκα, είχα πάντα καμπύλες και δεν ήμουν ξανθιά. Δεν έδινα σημασία σε οποίον μου έλεγε ότι πρέπει να χάσω κιλά».