Την είδηση πως σαν σήμερα το 1973 έγινε η πρώτη κλήση από κινητό τηλέφωνο σχολίασαν η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από το «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Με αυτή την αφορμή, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μία τραυματική εμπειρία που είχε με το πρώτο της κινητό τηλέφωνο.

«Ξέρεις τι έπαθα με το πρώτο μου τηλέφωνο; Το είχα πάρει με τόσο κόπο, είχα δώσει τόσα χρήματα, το αγαπούσα και ήταν καλό. Και περπατούσα τότε στην Αλεξάνδρας, μιλούσα στο τηλέφωνο κι εκεί που είμαι στη διάβαση, έρχεται ένας άνθρωπος δίπλα μου, τραβάει το χέρι μου και μου παίρνει το τηλέφωνο. Το λέω τώρα και τρέμω ακόμα», περιγράφει η Τζένη Μελιτά.

«Μου το ‘κλεψε. Μου τράβαγε το τηλέφωνο απ’ το χέρι μου. Μιλούσα με την κολλητή μου. Αυτός μου τραβούσε το τηλέφωνο, εγώ το τραβούσα πίσω. Είχε κι άλλο κόσμο στη διάβαση, δεν έκανε κανένας τίποτα. Άρχισε αυτός να τρέχει κι έτρεχα κι εγώ από πίσω του να τον κυνηγήσω μέσα στον πανικό μου», συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Σου το λέω και τρέμω… και μετακόμισα μετά από εκείνη την περιοχή. Μου το έκλεψαν από το αυτί μου, μιλούσα. Δεν είναι μόνο η αξία του τηλεφώνου, είναι και το σοκ ότι σε αγγίζει κάποιος», εξομολογείται κλείνοντας το θέμα η Τζένη Μελιτά.