Μπάζα και ογκώδη υλικά απομάκρυναν τα μηχανήματα του δήμου Πατρέων, σε πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Project Kα.Πα.

Σε ανάρτηση τονίζονται τα εξής: «Μπορεί ο καιρός να μας τα έκανε μούσκεμα και να ακυρώσαμε τη δράση λόγω βροχόπτωσης για τους εθελοντές μας, αλλά όμως η χοντρή δουλειά έγινε, με τα μηχανήματα έργου του δήμου όπου απομακρύνθηκαν από το χώρο μπάζα και ογκώδη.

Δύο φορτηγά με μπάζα, σκουπίδια και ογκώδη πήγαν εκεί που πρέπει, ο χώρος ανάσανε και το τοπίο είναι έτοιμο να επανέλθει στη προηγούμενη του κατάσταση.  Απομένει η δικιά μας παρέμβαση,  για να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας να το απολαύσουν για τον περίπατο τους η την άθληση τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πατρέων για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και ειδικά τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και καθαριότητας Νίκο Ασπράγκαθο, τον προϊστάμενο τμήματος καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων Γιώργο Στροφύλα και τον υπεύθυνο του γραφείου κίνησης Δημήτρη Γκαβό.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα Διάβα -Diava για την υποστήριξη και βοήθεια του Σαββάτου, για την προετοιμασία της αποκομιδής των μπαζών».