Καλεσμένος στο πάνελ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα πρόσφατα επαγγελματικά του βήματα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ενόχλησή του για την έλλειψη δημοσιογραφικής κάλυψης στη πρεμιέρα της νέας του κινηματογραφικής ταινίας.

«Τώρα τελευταία έτυχε να συμπέσουν πολλά πράγματα μαζί: οι Σέρρες, το Έτερος Εγώ, το Μαίρη-Μαίρη, το J2US, τα Νούμερα του Δεληβοριά. Τώρα έχω δύο ταινίες. Η μία έκανε πρεμιέρα χθες και η άλλη κάνει την Πέμπτη και αφορά στην Επανάσταση της Σαμοθράκης το 1821», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Για τη χθεσινή ταινία όμως έχω ένα μεγάλο παράπονο από όλες τις εκπομπές, τα κανάλια και τους φωτορεπόρτερ. Χθες ήταν η Ημέρα του Αυτισμού, αν ξέρετε. Αυτή η ταινία λοιπόν, που την έφτιαξε ο Ιάκωβος Μυλωνάς, αφορά στον αυτισμό. Πρωταγωνιστεί ένα νέο, αυτιστικό κορίτσι. Ήταν και ο ευρωβουλευτής, ο κύριος Κυμπουρόπουλος και πάρα πολύς κόσμος», συνέχισε.

«Ήταν στο Ιντεάλ, στο οποίο γινόταν χθες και διαμαρτυρία για να μην κλείσει. Και ξαφνικά, ενώ έχουν ειδοποιηθεί σχεδόν όλοι, δεν εμφανίζεται ούτε μία κάμερα, ούτε ένας φωτορεπόρτερ σε ένα τόσο σημαντικό πράγμα. Αν ήταν όμως μία σταρλετίτσα…», τόνισε με νόημα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Όταν είναι κάτι τόσο σημαντικό, οφείλουν κάποιες εκπομπές να στείλουν κάμερα. Γι’ αυτό και το λέω δημόσια, άλλη φορά μην το κάνετε αυτό. Έχω δει Κυριακές κάμερες σε διάφορα τρα λα λα που πηγαίνουν…», σημειώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.