Ραγδαίες και άκρως δραματικές εξελίξεις στην καθημερινή σειρά Έρωτας Φυγάς.

Παρά τα δεκάδες προβλήματα και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ο έρωτας του Μάρκου και της Αλεξάνδρας δεν μπορεί να σβήσει εύκολα.

Το παράνομο ζευγάρι ενώνεται ξανά και όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας ετοιμάζει μία νέα κοινή φυγή. Ωστόσο μία απρόσμενη εξέλιξη αναμένεται να φέρει την οριστική ρήξη ανόμεσά τους στα επόμενα επεισόδια της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV, ο Μάρκος, λίγο πριν φύγει για πάντα με την Αλεξάνδρα, μαθαίνει ότι η σύζυγός του, η Ευγενία, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η είδηση αυτή πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στη ζωή του και καλείται να διαλέξει τι θα κάνει καθώς έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο και το πιο σκληρό δίλημμα της ζωής του.

Από τη μία είναι η γυναίκα της ζωής του και από την άλλη νιώθει χρέος απέναντι στην Ευγενία. Όπως θα δούμε, ο νεαρός αποφασίζει να μην πάει σε ένα ραντεβού που έχει κλείσει με την Αλεξάνδρα και να μείνει στο πλευρό της συζύγου του. Την ίδια ώρα, η Ευγενία πετάει στα σύννεφα από ευτυχία, ενώ αποδίδει την κακή διάθεσή του στο άγχος που έχει επειδή περιμένουν παιδί.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα, απογοητευμένη από τον αγαπημένο της, επιστρέφει στο αρχοντικό και καλείται να πει ακόμη μία φορά ψέματα στη Μαργέτα προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία της. Λίγο αργότερα, η κοπέλα ενημερώνεται ότι ο Μάρκος και οι συγγενείς του είναι καλά, καθώς ανησυχούσε για το αντίθετο και αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη στάση του, γεγονός που την πληγώνει πολύ.

Μάλιστα, ο πόνος, η απελπισία και ο θυμός που αισθάνεται η Αλεξάνδρα την οδηγούν στην απόφαση να του ζητήσει να χωρίσουν οριστικά. Εκείνος, προσπαθεί να της δώσει εξηγήσεις, αποκαλύπτοντάς της ότι η Ευγενία είναι έγκυος, όμως τότε του ζητάει να ξεχάσει για πάντα τη σχέση τους και ο καθένας τους να κοιτάξει τη νέα ζωή που έχει δημιουργήσει.

Αυτός με την Ευγενία κι εκείνη με τον Ιάσονα. Εν τω μεταξύ, η Ευγενία από τη μία αισθάνεται ενθουσιασμένη και από την άλλη νιώθει ανασφάλεια με τη στάση του συζύγου της.

Την ώρα, λοιπόν, που η γιατρός αμφιβάλλει για τα αισθήματα του Μάρκου, εκείνος της αποκαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα έκανε μία μεγάλη θυσία για εκείνον. Και στη συνέχεια αποφεύγει να απαντήσει στην ερώτηση που του θέτει: Αν αγαπάει ακόμα την πρώην του. Αυτό πληγώνει την Ευγενία, η οποία σκέφτεται να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Η πολύωρη απουσία της, μάλιστα, αναστατώνει τον Μάρκο, ο οποίος προσπαθεί να τη βρει και να εμποδίσει τα σχέδιά της.

Πηγή: MyTV