Εξελίξεις που καθηλώνουν στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός.

Η πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και την Καλλιόπη, που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία. Αστέρης και Αργυρώ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα επίθεση της Καλλιόπης, που βρίσκεται ακόμα σε απόγνωση. Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη δεν είναι ενθαρρυντικά. Ο Ευθύμης δρομολογεί το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, την ώρα που ο τελευταίος προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας για να ανακτήσει το όπλο.

Σασμός: Δευτέρα 03 Απριλίου – Επεισόδιο 108

Ο Λευτέρης πετά τον Γιώργη* έξω από το μπαρ, εκείνος ωστόσο δεν φεύγει χωρίς να απειλήσει τη Νάντια. Η Θοδώρα ζητά το λόγο από την Έλενα για την κολόνια του Λευτέρη, αλλά εκείνη θα της αποκαλύψει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως διατηρεί έναν άσσο στο μανίκι του. Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα.

*Στο ρόλο του Γιώργη ο Θοδωρής Προκοπίου

Σασμός: Τρίτη 04 Απριλίου – Επεισόδιο 109

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη την παρέμβαση του Παύλου και προειδοποιεί τον Νικηφόρο και τον Μανόλη για τις προθέσεις του. Ο Παύλος από την άλλη βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη. Το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι και οι απειλές του πατριού της πιέζουν τη Βασιλική. Αστέρης και Αργυρώ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα επίθεση της Καλλιόπης, που βρίσκεται ακόμα σε απόγνωση από την νεροποντή και τον κίνδυνο που κυκλώνει κάθε μέρα και περισσότερο τον Μαθιό. Καθώς ο Σταύρος είναι έτοιμος πια να κάνει το αποφασιστικό βήμα, χάνει τις αισθήσεις του.

Σασμός: Τετάρτη 05 Απριλίου – Επεισόδιο 110

Όσο ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του αποκαλύψει τι τον απασχολεί, ο Γιώργης έρχεται ξανά για να ταράξει τη ζωή της Νάντιας και ο Τόλης πλησιάζει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Βαγγέλης δέχεται ένα δώρο μεγάλης αξίας και κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τη Ντίνα. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα για την Μαρίνα και την Αργυρώ, ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη Θοδώρα. Την ίδια στιγμή που η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο τις από σκοτεινές μνήμες, για τον Μανόλη ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει.

Σασμός: Πέμπτη 06 Απριλίου – Επεισόδιο 111

Η ανάμνηση της Καλλιόπης ρίχνει βαρύ σκοτάδι στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, που προσπαθούν να κλείσουν με αισιοδοξία τα άσχημα κεφάλαια του παρελθόντος. Μοναδική αχτίδα χαράς ο Αντώνης, που ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην αγκαλιά της Μαρίνας. Ο Σταύρος ανησυχεί για τον Βαγγέλη που μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά στα γρανάζια του Φαρμάκη. Στο μεταξύ ο Οδυσσέας παρακολουθεί τον Λευτέρη με την Έλενα και μαθαίνει όλα όσα αφορούν το παρελθόν του Λευτέρη και την αποστολή του.

Σασμός: Παρασκευή 07 Απριλίου – Επεισόδιο 112

Η πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και την Καλλιόπη, που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία. Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη δεν είναι ενθαρρυντικά, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Παύλο για την κατάρα που βαραίνει τις οικογένειές τους. Ο Ευθύμης δρομολογεί το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, την ώρα που ο τελευταίος προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας για να ανακτήσει το όπλο.