Ο κύβος ερρίφθη και η απόφαση πάρθηκε. Ο Απόστολος Κατσιφάρας, άνοιξε τα χαρτιά του και διεκδικεί τον Δήμο Πατρέων!

Ο πρώην περιφερειάρχης, σε συνάντηση που είχε με στενούς του συνεργάτες χτες το βράδυ, τους αποκάλυψε μετά τα μεσάνυχτα, ότι η παράταξη του, κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο για τον Δήμο Πατρέων. Λίγοι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ και χρόνια στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια ως Περιφερειάρχης, είχαν κληθεί να παραστούν στην σύσκεψη αυτή.
Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Αποστόλου Κατσιφάρα άλλωστε θα είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό από ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην αυτοδιοίκηση και ήταν είτε αντιπεριφερειάρχες, είτε περιφερειακοί σύμβουλοι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Δήμητρα Μπάστα, ο Θανάσης Γιανναδάκης και ο Κώστας Καρπέτας, είναι από τους ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην νέα δημοτική παράταξη "Δικαίωμα για την Πάτρα".
Η εξέλιξη αυτή πάντως, προκάλεσε εκνευρισμό στον Βασίλη Αϊβαλή, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο Πατρέων και στόχευε στην ίδια δεξαμενή ψήφων, ενώ φέρεται να εμφανίστηκε και πικραμένος από την κίνηση αυτή του Απόστολου Κατσιφάρα, καθώς οι δυο τους είχαν πολύ καλή σχέση.
Στην Μαιζώνος η αρχική αντίδραση ήταν προβληματισμός, όμως στελέχη της δημοτικής αρχής, σχολίασαν στο p.e. ότι "το ραντεβού μας με τον κ. Κατσιφάρα θα είναι στους δρόμους. Εκεί που χτυπάει η καρδιά του εργαζόμενου, του ανέργου, του φοιτητή, του λαϊκού νοικοκυριού. Εμείς θα είμαστε εκεί, από οποίο μετερίζι και να μας θέλει ο λαός της Πάτρας".
Η κίνηση αυτή του Απόστολου Κατσιφάρα πάντως βάζει φωτιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ αναμένονται και οι αντιδράσεις των υπολοίπων συνδυασμών.