Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η Σελήνη περνάει άλλη μια μέρα στον τομέα της έκφρασής σου και η ευχαρίστηση, η ψυχαγωγία, τα χόμπι, η αναψυχή και τα θέματα αγάπης είναι σε πρώτο πλάνο. Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις επαγγελματικές σχέσεις σου. Οι διελεύσεις βοηθούν να ανοίξεις την καρδιά σου και να αφήσεις πίσω σου τους φόβους. Το να φτάσεις στην καρδιά αυτού που πραγματικά θέλεις και εκτιμάς, έρχεται φυσικά σήμερα και αυτό αφαιρεί την προσπάθεια από τον καθορισμό προτεραιοτήτων. Η οικιακή ασφάλεια, η υποστήριξη και η σταθερότητα είναι οι προτεραιότητες σου αυτές τις μέρες. Μικρά πράγματα που συμβαίνουν τώρα σε βοηθούν να αισθάνεσαι λίγο πιο ασφαλής.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και σε βοηθάει να αποκτήσεις σαφή και ξεκάθαρη εικόνα της προσωπικής σου ζωής και της καθημερινότητάς σου. Οργανώνεσαι, κάνεις καλό προγραμματισμό και καταφέρνεις να βρεις λίγο χρόνο για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και αυτό φυσικά σου φτιάχνει την ψυχολογία. Η ειλικρίνειά σου πρωταγωνιστεί και το όραμα σου διευρύνεται με το άνοιγμα σε νέες απόψεις. Θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου, αλλά και να κάνεις νέες συμφωνίες.

Δίδυμοι
Σήμερα έχεις διάθεση να συναναστραφείς, να συνδεθείς και παράλληλα να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου σε ένα καλό επίπεδο. Σε προσελκύουν ιδιαιτέρως οι ζωηρές συζητήσεις και οι έντονοι άνθρωποι. Είναι μια καλή στιγμή για να αυξήσεις τον κύκλο σου, να μάθεις ή να εκμεταλλευτείς τις γνώσεις που ήδη έχεις, να εξερευνήσεις διαφορετικές ιδέες. Καταφέρνεις και είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σχετικά με το πως αισθάνεσαι. Εστιάζεις την προσοχή σου σε πράγματα που έχουν πραγματική σημασία.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο. Αυτό σημαίνει πως προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο μόνο σε πράγματα και δραστηριότητες που αγαπάς και νιώθεις άνετα. Σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις σήμερα, όχι τόσο να καινοτομήσεις και μια αργή και σταθερή προσέγγιση σε βοηθάει να το καταφέρεις. Βοηθάς, μοιράζεσαι και αυτό σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Εκφράζεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου με ιδιαίτερη ευκολία σήμερα. Η τρυφερότητα και τα ζεστά συναισθήματα φέρνουν ανταμοιβές.

Λέων
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στο ζώδιο σου και γεμίζεις με νέες ιδέες και θετικά συναισθήματα. Πιστεύεις στον εαυτό σου και στις προσπάθειες σου τώρα. Βγαίνοντας λίγο από τη ζώνη άνεσης σου σε βοηθάει να οικοδομήσεις ισχυρότερη πίστη στον εαυτό σου, αλλά και στον κόσμο γύρω σου. Τα συναισθήματα χρειάζονται μια διέξοδο αυτήν τη στιγμή. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να κατανοήσεις καλύτερα ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό σου θέμα.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και πρέπει να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η συναισθηματική ανανέωση είναι σημαντική αυτήν την περίοδο του Σεληνιακού μήνα. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή να βγεις στο προσκήνιο. Είναι προτιμότερο να αποσυρθείς για λίγο κι αυτό θα σου κάνει καλό. Επίσης θα σου κάνει καλό η επιλεκτική συναναστροφή, με ανθρώπους τσεκαρισμένους. Απολαμβάνεις να μιλάς για αυτά που σε ενδιαφέρουν και αναγνωρίζεις την αξία της ανταλλαγής ιδεών.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά ακόμα μια μέρα στον κοινωνικό σου τομέα κι αυτό σε κάνει να δώσεις περισσότερη προσοχή στους στόχους, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Αναζητάς περισσότερη ποικιλία και ψυχική διέγερση, επαναστατείς ενάντια στη ρουτίνα. Η μέρα είναι επίσης καλή για μια δημιουργική προσέγγιση σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Αφιερώνεις χρόνο για να κατανοήσεις καλύτερα την κατάσταση της σχέσης σου και προσπαθείς να διορθώσεις ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Η προσέλκυση πόρων από εξωτερικές πηγές γίνεται πιο εύκολα.

Σκορπιός
Η δουλειά και η παραγωγικότητα σου είναι στο επίκεντρο σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου. Έχεις επίγνωση της δυναμικής σου και του πως αυτή επηρεάζει τη ζωή σου, γεγονός που μπορεί να τροφοδοτεί το κίνητρο για να ευθυγραμμίσεις τους στόχους σου με τις αρχές σου. Είναι εύκολο τώρα να έρθεις σε επαφή με τις προτεραιότητες σου. Είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείς ιδέες, αλλά και να αφιερώσεις χρόνο στην αυτοβελτίωση.

Τοξότης
Η σκέψη πρωταγωνιστεί σήμερα. Είσαι αισιόδοξη και εστιάζεις στα θετικά στοιχεία της ζωή σου. Τα ταλέντα σου είναι ορατά και σου αποφέρουν καρπούς. Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις δημιουργικές ιδέες και τις ελκτικές σου δυνάμεις. Οι ζεστές αλληλεπιδράσεις και η πίστη σε κάποιον είναι ισχυρά. Το να μάθεις κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου και τις βαθύτερες επιθυμίες ή ανάγκες σου μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ευχάριστο σημείο της ημέρας.

Αιγόκερος
Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα της οικειότητας σου και πάλι σήμερα σε ωθεί να σκάψεις λίγο βαθύτερα στις σχέσεις ή στα σχέδια σου. Η μέρα είναι καλή για να αυξήσεις την πίστη σου σε κάποιον και να εκτιμήσεις περισσότερο μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Γενικότερα, οι προσωπικές σχέσεις σήμερα -ερωτικές ή φιλικές- βρίσκονται στο επίκεντρο. Αποκτούν ιδιαίτερο νόημα και νέα επίπεδα. Είσαι σε καλή διάθεση και η γοητεία σου είναι αυξημένη.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα των σχέσεων σου και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στο φουλ. Το να φέρεις αρμονία και ομορφιά στο περιβάλλον του σπιτιού, είναι μια έντονη ανάγκη σήμερα. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ευχάριστα νέα στα οικονομικά σου. Το να κοπιάσεις λίγο περισσότερο στη δουλειά τώρα, θα αποδώσει καρπούς και θα αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις αυξάνουν την παραγωγικότητα σου. Κινείσαι με χαλαρό ρυθμό και σου ταιριάζει πολύ. Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε εμπνέει και σου ξυπνά έναν νέο τρόπο σκέψης. Τα οφέλη και τα θετικά συναισθήματα προέρχονται από μια δίκαιη, προσεκτική και αντικειμενική προσέγγιση των καταστάσεων. Απολαμβάνεις να μιλάς για αυτά που σε ενδιαφέρουν και αναγνωρίζεις έντονα σήμερα την αξία της ανταλλαγής ιδεών. Μπορείς να κάνεις ουσιαστικές συνδέσεις