Για την εγκυμοσύνη της μίλησε η Μαρία Σολωμού, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες», η ηθοποιός αποκάλυψε, πότε κατάλαβε ότι περιμένει αγόρια, αλλά και τα τηλεφωνήματα στον τότε σύζυγό της, Μάριο Αθανασίου.

Αναλυτικότερα, η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε: «Εγώ στον 8ο μήνα είδα ότι το παιδί είναι αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε την ίδια στάση με τον μπαμπά μου στον ύπνο. Όχι επειδή ήξερα το φύλο. Ήταν πολύ περίεργη η δική μου εγκυμοσύνη και γι’ αυτό πέρασα πολύ δύσκολα και το είπα. Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης γιατί είμαι αλλεργική φουλ. Η εγκυμοσύνη ή εξαλείφει τις αλλεργίες ή τις φουντώνει. Μου το είχε πει και ο γυναικολόγος μου, ότι στην εγκυμοσύνη κοιτάζουν πρώτα τη μάνα και μετά το παιδί».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός επισήμανε πως: «Η εύκολη εγκυμοσύνη δεν είναι μία κανονική συνθήκη και δεν μπορεί να ταυτιστεί κανένας άνδρας δυστυχώς. Θέλουν οι καημένοι ώρες-ώρες να συμπάσχουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι θα πει ορμόνες. Έχω κάνει τα αμίμητα στον Μάριο (σ.σ. Αθανασίου), τον έχω πάρει πολλές φορές στο γύρισμα, κλαίγοντας με λυγμούς. Τι να καταλάβει ο άνθρωπος; Έκλαιγα γιατί άνοιξα το ψυγείο και ήταν μέσα ένα μικρό ταπεράκι και το λυπήθηκα μόνο του! Όταν σταμάτησαν οι αλλεργίες, η χαρά μου ήταν τεράστια».