Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχείο της Ραφήνας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, ανέφεραν ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιούνταν την Παρασκευή, τελικά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια παντρεύτηκε μια ημέρα νωρίτερα.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κάνει μια δημόσια έξοδο όπου είχε αναφέρει ότι ο γάμος της θα γίνει πολύ πολύ σύντομα καθώς έχει ήδη μπει στον μήνα της για να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

“Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει και αυτό. Αλλά στη φάση αυτή θα είναι πολιτικός”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιά έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Ο επιχειρηματίας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας εταιρίας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων. Μάλιστα λέγεται πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στο συγκεκριμένο κέντρο για να εκπαιδεύσει την αγαπημένη της σκυλίτσα Βalloo.