Ένταση προκλήθηκε στο πάνελ του Super Κατερίνα κατά τον σχολιασμό των εξελίξεων στο φετινό Survivor. Ο Γιάννης Πουλόπουλος, μετά την προβολή αποσπάσματος από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο, εκφράστηκε σε υψηλούς τόνους για το πρότυπο των σχέσεων που προβάλλεται από ορισμένους παίκτες του reality.

«Σας ενόχλησε ο Ατζούν που κάνει τη δουλειά του ή οι απαντήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου, που είναι μία γυναίκα που έχει απατηθεί και το αντιμετωπίζει με αυτή την ψυχραιμία; Εγώ δεν έχω ψυχραιμία, όταν νομιμοποιείται το κέρατο, αγαπημένη μου Κατερίνα… και μη γελάς Έλενα (Πολυκάρπου)!», σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Εδώ εγώ βλέπω τηλεοπτικά ένα πρότυπο: απατήστε όσο θέλετε. Και μετά οι γυναίκες ελεύθερα γελάνε και λένε: τι ωραία! Εκτίθεται η Ελευθερία Ελευθερίου», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Να γυρίσει το πρόσωπό της η Ελευθερία σε αυτό τον άνθρωπο που όπως λέει η ίδια την έχει απατήσει και τώρα λέει ότι απλά ήταν μόνο φίλοι και να πει: λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου», επισήμανε στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος, αφήνοντας έκπληκτους τους συνεργάτες στο πάνελ.

«Μπράβο σας, Σουηδοί όλοι! Αυτό που λες δεν σε τιμάει καθόλου, οικογενειάρχης άνθρωπος», απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, όταν προσπάθησε να δικαιολογήσει τη στάση της τραγουδίστριας στο Survivor.