Την Κυριακή 02/04/2023 θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Νομού Αχαΐας, για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στην ισόγεια αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΔΕ στην Τριών Ναυάρχων αρ.40 από τις 08.00 π.μ έως τις 22.00 μ.μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου,συμπεριλαμβανομένων και των συναδέλφων που έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Για την ανάδειξη του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Αχαϊας συμμετέχουν τέσσερις συνδυασμοί:

– Προοδευτική συνεργασία Πολιτικών Μηχανικών

– Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

– Ενότητα Πολιτικών Μηχανικών Αχαϊας

– Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών

Για την ανάδειξη του δεκαπενταμελούς (15) Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας και της Εξελεγκτικής Επιτροπής συμμετέχουν έξι συνδυασμοί:

– Δ.Κ.Μ (Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών)

– ΔΗ.ΣΥ.Μ (Δημοκρατική Συμπαράταξη Πολιτικών Μηχανικών)

-Ενότητα Πολιτικών Μηχανικών Αχαϊας

– Πανεπιστημονική

– ΠΡ.Ε.ΣΑ (Πρωτοβουλία Ενωτικής Συσπείρωσης Αριστεράς Πολιτικών Μηχανικών)

– ΕΛ.Ε.Μ (Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί)

«Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία επιβεβαιώνοντας την βούληση τους για έναν ισχυρό Σύλλογο που θα παρεμβαίνει δυναμικά σε ζητήματα καθημερινότητας ,θα αναδεικνύει την σπουδαιότητα του επαγγέλματος και θα μεριμνά για την συνεχή ενημέρωση-επιμόρφωση των μελών του στο επιστημονικό πεδίο», αναφέρεται σε ανακοίνωση.