Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της 45χρονης στη Δραπετσώνα, που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο άνδρας της τη βίασε, την ξυλοφόρτωσε και τη χτύπησε με κουζινομάχαιρο στον λαιμό, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Όπως είπε στο στην εκπομπή «T-Live» του Alpha ο πατέρας του 15χρονου παιδιού της επιτέθηκε, όταν του ζήτησε για ακόμη μια φορά να χωρίσουν.
Σοκάρει η γυναίκα που κακοποιήθηκε στην Δραπετσώνα

Μάλιστα αποκάλυψε πως όταν ήταν έγκυος «ο σύζυγός μου με είχε αφήσει μόνη και ισχυριζόταν ότι δεν είναι δικό του το παιδί, επέμενε να κάνουμε τεστ DNA και τελικά αποδείχθηκε ότι το παιδί είναι δικό του».

«Πήγαμε στους δικούς μου για να βρούμε μια λύση. Εγώ του έλεγα πως θέλω να πάρουμε διαζύγιο, θέλω να φύγει από το σπίτι. Οι δικοί μου έλεγαν πως αυτός έχει δίκιο και πως δεν πρέπει να τον αφήσω γιατί δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. Άρχισε να με εκβιάζει πως θα πάρει το παιδί και θα φύγει, πως δεν θα ξαναδώ το παιδί. Και μετά με χτύπησε και με βίασε. Με βίασε και παρά φύσιν. Προσπάθησε να με πνίξει και να με μαχαιρώσει, μου έκανε εκδορές στο πρόσωπο, πήρε το παιδί και έφυγε», ανέφερε.

«Ο λόγος είναι ότι έχω πιάσει δουλειά. Δεν με αφήνει να ανεξαρτητοποιηθώ. Είναι μια καθημερινή, ψυχολογική βία, αλλά και σωματική. Εδώ και ένα μήνα έχει πάρει το παιδί μόνος του και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Μου παίρνει το κινητό, τα λεφτά. Και με κακοποιεί συστηματικά. Με έχει εθίσει στο αλκοόλ, στα αντικαταθλιπτικά και στα ψυχοφάρμακα. Και, μάλιστα, με πηγαίνει ο ίδιος να τα παίρνω», τόνισε η 45χρονη μητέρα, μιλώντας για τα όσα έζησε τον στο σπίτι με θύτη τον 43χρονο σύζυγό της.