Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον λόγο που δεν θέλησε να κάνει οικογένεια, ενώ παλιότερα ήταν το όνειρό της.

"Μου έχουν κάνει άπειρες (σ.σ. προτάσεις γάμου). Στα social media μου κάνουν κάθε μέρα. Αν υπήρχε κάποια σοβαρή περίπτωση, θα είχα παντρευτεί. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για να σου είμαι ειλικρινής, ήταν το όνειρο της ζωής μου κι ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Ήθελα να έχω οικογένεια", δήλωσε η Χριστίνα Κολέτσα.

"Περνώντας τα χρόνια, έφαγα την μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ αυτήν την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω. Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα, τα οποία μετά από πολλή σκέψη ήξερα ότι θα κάνω και τους γύρω μου ευτυχισμένους. Να κάνω δύο παιδάκια και να μην μεγαλώσουν σωστά, δεν θα το έκανα ποτέ", σημείωσε η Χριστίνα Κολέτσα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στο "μπέρδεμα" που την έκανε να αφήσει πίσω τα όνειρά της, στην αδυναμία που έχει στα reality επιβίωσης, αλλά και την περιπετειώδη καθημερινότητά της.

"Φυσικά φταίω εγώ που δεν ευδοκίμησαν οι σχέσεις. Επειδή έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Ο φόβος της δέσμευσης και της εγκατάλειψης με οδηγούσε σε λάθος επιλογές", εξομολογήθηκε η Χριστίνα Κολέτσα.

Για πρώτη φορά η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε δημόσια το συγγραφικό της ταλέντο και μοιράστηκε με συγκίνηση ένα ποίημα-σταθμό για τη ζωή της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απήγγειλε το ποίημα της τραγουδίστριας και εκείνη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.


Βίντεο: tlife