Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης. Ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τι είδε ο μπάτλερ;», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ιστορία με την πολυσυζητημένη διαφήμιση γνωστής εταιρίας τηλεπικοινωνιών μέσω της οποίας έγινε ευρέως γνωστός το 2005.

«Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι έγινα γνωστός χωρίς καμία ενέργεια από μένα. Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ ήταν όλες αποτυχημένες. Οι ενέργειες που με έκαναν γνωστό ήταν αυτές που δεν υπολόγιζα», δηλώνει αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

«Δεν ήθελα ας πούμε καθόλου να κάνω τη διαφήμιση με τον Λάνθιμο. Πήγαμε στη σέντρα μια φορά, ήρθαν 2-3 φορές τα παιδιά από το μαγαζί, γιατί ήμουν στο Zazzium τότε, και μου έλεγαν: έλα ρε, την κάνεις καλά», περιγράφει στη συνέχεια ο ηθοποιός για τη διαφήμιση που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο.

«Λέω: όχι, δεν θα γίνω εγώ ο Κρητικός που μιλάει με προφορά, δεν θα τυποποιηθώ, αυτό δεν είναι υποκριτική. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», τονίζει ο Κώστας Αποστολάκης.

«Δύο μήνες με πίεζαν και μου λέει μια μέρα ο Λάνθιμος – για να δεις πόσο έξυπνος είναι: έλα εσύ να μας βοηθήσεις και θα δούμε εμείς τι θα κάνουμε. Κι έτσι έγινε», κλείνει την περιγραφή του ο Κώστας Αποστολάκης.