Καλεσμένος στην εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται» του Action24 βρέθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης μίλησε στην Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιώργο Παγάνη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επικείμενη επιστροφή της σειράς «Τμήμα Ηθών» στον ΑΝΤ1.

«Μου το πρότειναν αυτό, το διαπραγματευόμαστε τώρα και προσπαθούμε να βρούμε ιστορίες. Έχουμε μπει σε μία διαδικασία διερεύνησης της πιθανότητας να γίνει. Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες μας μάς δίνουν ιστορίες, αρχίζουμε να εξετάζουμε το πράγμα και συγχρόνως μιλάμε με τον ΑΝΤ1», δήλωσε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

«Το καστ θα είναι διαφορετικό, γιατί και το έγκλημα είναι άλλο. Το έγκλημα του ’92-’93 είναι δυστυχώς πολύ διαφορετικό από το τωρινό. Σήμερα έχει μια αγριότητα που τότε δεν υπήρχε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η εποχή του ’92 ήταν εντός εισαγωγικών μία εποχή αθωότητας», παρατηρεί στη συνέχεια ο σκηνοθέτης.

«Σήμερα βλέπουμε μία έξαρση βίας σε πολλά επίπεδα, από την εφηβική βία μέχρι το οργανωμένο έγκλημα. Είναι και το ηλεκτρονικό έγκλημα, που δεν υπήρχε τότε. Το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας και αυτό θέλω να ερευνήσω: το πώς εκφράζεται η κοινωνία μας μέσω του εγκλήματος», τονίζει ο Μανούσος Μανουσάκης.