O Δημήτρης Γεωργαλάς με καταγωγή από την Πάτρα δεν είναι μόνο ένας ηθοποιός που τον έχουμε δει να συμμετέχει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν επιτυχία.

Από τις Άγριες Μέλισσες και τον Σασμό μέχρι και τους Παγιδευμένους. Είναι και ένας σκηνοθέτης που το ίδιο σχεδόν χρονικό διάστημα έχει ανεβάσει παραστάσεις για τις οποίες μιλάει όλη η θεατρική Αθήνα.

Η τελευταία παράσταση που σκηνοθετεί είναι αυτή της Έντα Γκάμπλερ του Ίψεν που έχει ανέβει στον χώρο Bios. Η παράσταση έχει δεχθεί πολύ καλές κριτικές και διαβάστε μία από αυτές που εντοπίσαμε στα social media από τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, συγγραφέα και παραγωγή Γιάννη Λαψιά.

«Μετά τον Ευριπίδη, η οποία παρουσιάστηκε στο ΜΠΑΓΚΕΙΟΝ, ο Dimitris Georgalas σκηνοθετεί με την υπέροχη ομάδα του, την ΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ του Ίψεν, στον χώρο BIOS.

Μία από τις ωραιότερες παραστάσεις που είδα φέτος και σίγουρα μία από τις καλύτερες παρουσιάσεις της «πολυπαιγμένης» Έντα.  Εμπνευσμένη σκηνοθεσία και μοναδικές ερμηνείες απ´ όλους». Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένας από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστεί στην παράσταση της Έντα Γκάμπλερ, είναι και ο πατρινός Νίκος Δερτιλής.