Από την Ελβετία στη Μαγιόρκα μετακομίζει οικογενειακώς ο Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου, ώστε να συνεχίσει εκεί την αποκατάστασή του, με τη βοήθεια της ιατρικής του ομάδας.

Την απόφαση αυτή φέρεται να έλαβε η αγαπημένη του σύντροφος, Κορίνα Σουμάχερ, που έχει σταθεί βράχος από την πρώτη στιγμή, μετά το ατύχημα που είχε ο πριν δέκα χρόνια κάνοντας σκι στο χειμερινό γαλλικό θέρετρο Μεριμπέλ.

Από τον Δεκέμβριο του 2013, ο ο 54χρονος Γερμανός πιλότος της Formula 1, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι αποτραβηγμένος από τα «φώτα» της δημοσιότητας, καθώς υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό.

Ο Γερμανός οδηγός αγώνων τέθηκε σε τεχνητό κώμα και αργότερα μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας στη λίμνη της Γενεύης, όπου η Κορίνα τον φροντίζει με τη βοήθεια ιατρικής ομάδας.

Η κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ είναι περίπλοκη και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρχονται με το σταγονόμετρο, καθώς αυτό επιθυμεί η οικογένειά του.

Τώρα όμως, η σύζυγος του 54χρονου Σουμάχερ έκρινε ότι ίσως είναι καλύτερα να μετακομίσει στη Μαγιόρκα, όπου τα τελευταία χρόνια έχει προβεί στην αγορά ακίνητης περιουσίας κοντά στο Port d' Andratx.

Ο ιστότοπος «majorcadailly» αναφέρει η επιθυμία της Κορίνας είναι να μετακομίσει στη «Βίλα Γιασμίν», αξίας περίπου 30 εκατομμυρίων, η οποία θα προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να καλύψει τις ιατρικές ανάγκες του συζύγου της.

Οι αυξημένες ανάγκες περίθαλψης επιβάλλουν τη δημιουργία μια υπερσύγχρονης νοσοκομειακής μονάδας στη νέα «βάση» της οικογένειας Σουμάχερ, όπως αναφέρει ο ισπανικός ιστότοπος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η βίλα στην Μαγιόρκα είχε αγοραστεί από την Κορίνα το 2018. Η «Βίλα Γιασμίν» διαθέτει, μεταξύ άλλων, δύο πισίνες, γυμναστήριο και ελικοδρόμιο.

Στην ίδια περιοχή, η κόρη του Σουμάχερ διαθέτει το δικό της ράντσο, στο οποίο εκτρέφει άλογα ιππασίας.

Εάν επιβεβαιωθεί το ισπανικό δημοσίευμα, τότε το εξοχικό της οικογένειας Σουμάχερ θα μετατραπεί σε μόνιμη κατοικία.

Ίσως με την μετακόμιση, να βελτιωθεί και η διάθεση της συζύγου του Σουμάχερ. Σύμφωνα με τον φίλο της οικογένειας Έντι Τζόρνταν, η Κορίνα ζει «σαν φυλακισμένη» την τελευταία δεκαετία, καθώς κρατά την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μυστική.

Ο Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης ομάδας μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος έχει μακρά γνωριμία με το ζευγάρι, δήλωσε ότι η Κορίνα δεν του επέτρεψε να επισκεφθεί τον Σουμάχερ προκειμένου να τον «προστατεύσει».

Πηγή: protothema