Καλεσμένος στο πάνελ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, μετά και την αναδιαμόρφωση των δύο ομάδων στο χθεσινό επεισόδιο.

«Εκεί μέσα, επειδή είναι τόσο δύσκολες οι συνθήκες, όλοι ξέρουμε για όλους παρανομίες που κάνουμε εντός παιχνιδιού. Από ‘κει και πέρα έχει να κάνει με την ηθική του καθενός αν κάποιος θέλει να πατήσει επί πτωμάτων για να συνεχίσει, αν κάποιος θέλει να σε φάει. Κι εγώ θα μπορούσα να πω αλλά δεν ήθελα να προχωρήσω έτσι», ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Κάποιος που είχε πέρσι κινητό δεν θα ‘λεγε κάτι για μένα. Κάποιοι «έξυπνοι» το έκαναν, ασχέτως εάν εγώ δεν είχα κινητό κι αν δεν είπα κάτι για κανέναν εντός παιχνιδιού», τονίζει.

«Εγώ ενημερώνομαι από παιδιά που αποχωρούν ότι μέσα φέτος γίνεται χαμός γενικά. Ίσως τις επόμενες ημέρες «σκάσει» κι άλλη μία βόμβα. Το ‘χει χάσει η παραγωγή το εργάκι λίγο», προσθέτει στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης.

«Πάντα το μεγάλο μπαμ του Τάκη γίνεται όταν καταλαβαίνει ότι θα βγει πρώτη φορά υποψήφιος. Και πέρσι τα ίδια έκανε, του λέγαμε: πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι κάπου λάθος», σημειώνει για τον Τάκη Καραγκούνια ο Άρης Σοϊλέδης.