Θυμάστε ένα μικρό κοριτσάκι που τραγουδούσε το «Κάνω όνειρα»;

Η Ναυσικά Γαβριλάκη, ήταν τότε μόλις 11 ετών και τραγουδούσε μια δημιουργία του Γιώργου Θεοφάνους που είχε γίνει επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Από τότε το κοριτσάκι αυτό έγινε γυναίκα, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της τη μουσική, να σπουδάσει θέατρο στην Νέα Υόρκη, ενώ απέκτησε και το δικό της καλλιτεχνικό όνομα το «Nafsica».

Τη «Nafsica» έτσι έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε εδώ και δύο εβδομάδες περίπου σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας, ερχόμενη απευθείας από την Νέα Υόρκη και το εξωτερικό, εκεί όπου απέκτησε σημαντικές εμπειρίες και έκανε σπουδαίες συνεργασίες.

Κατά την διάρκεια της διαμονής της στο εξωτερικό είχε μάλιστα τον πρωταρχικό ρόλο σε παράσταση του Broadway, όταν είχε επιλεγεί ανάμεσα σε δεκάδες υποψήφιους. Πλέον επιστρέφοντας στην χώρα μας είναι αποφασισμένη να ξεχωρίσει στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και την αρχή για την νέα πορεία της την κάνει από την Πάτρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από το να τραγουδάει γράφει η ίδια τους στίχους και τη μουσική στα τραγούδια της, ενώ όπως ανάφερε σε συνέντευξη της στην Δήμητρα Μπαλαφούτη, ένα από τα όνειρα της είναι να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision. Από μικρή άλλωστε κάνει όνειρα και μέσα από την αγάπη της για τη μουσική, αλλά και την αφοσίωση της σε αυτή, της… βγαίνουν.



Ναυσικά Κάνω όνειρά