Είναι από την Ναύπακτο και πλέον πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Ant1+ «Στα 4».

Ο λόγος για την Γεωργία Καλτσή, μια κοπέλα που με την στάση που έχει απέναντι στη ζωή και το ατύχημα που είχε σε ηλικία μόλις 21 ετών το οποίο την καθήλωσε στο αναπηρικό αμαξίδιο, δίνει ελπίδα σε δεκάδες άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Το patrasevents.gr ήταν το πρώτα μέσο που είχε προβάλει το ξεχωριστό αυτό κορίτσι και την στάση που είχε απέναντι στην ζωή, σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Γεωργία Κοσμά τον Σεπτέμβριο του 2015, λίγους μήνες μετά το ατύχημα της.

Πλέον η Γεωργία Καλτσή είναι πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο και κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, σε μια σειρά ανατρεπτική που προβάλει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους τα άτομα ΑμεΑ.

Τα προβάλει όμως με μία δόση χιούμορ, αφού το στοιχείο αυτό είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει κανείς όλα όσα συμβαίνουν γύρω του. Κι αυτά που συμβαίνουν γύρω τους, στην περίπτωση των ατόμων που ζουν σε αμαξίδιο είναι μια μορφή ρατσισμού που από πλευράς των συνανθρώπων τους και από πλευράς πολιτείας.

Μια πολιτεία που δεν τους προσφέρει την αυτονόητη πρόσβαση σε πλατείες, σε πεζόδρομους, σε δημόσιες υπηρεσίες, σε καταστήματα για να μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Η συμμετοχή της Γεωργίας στη σειρά έχει αυτόν τον σκοπό, κάτι που εξήγησε και η ίδια μιλώντας πριν από μερικές μέρες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.