‘Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Ίσως. Το γεγονός είναι ότι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία για μια μεγάλη λεηλασία στον χώρο της Αίγλης, είναι πολλές.

Αυτά που ψιθυρίζονται μεταξύ ανθρώπων που διοργανώνουν events και εκδηλώσεις, έχοντας ζητήσει επανειλημμένως τον χώρο από τον δήμο χωρίς να πάρουν απαντήσεις, λένε ότι κάποιοι πήγαν και ξήλωσαν όλο τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που υπήρχε εκεί.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην μπορεί πλέον να δοθεί ένας χώρος που φιλοξενούσε από συναυλίες και χορευτικές επιδείξεις έως και εκθέσεις ή διαφόρων ειδών συνέδρια.

Σύμφωνα με τις φήμες αυτές οι δράστες που προχώρησαν σε αυτή την διάρρηξη, ξηλώνοντας τα πάντα, γνώριζαν αρκετά καλά τον χώρο και η όλη δουλειά έγινε από την πίσω πόρτα, χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι αφού οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας που φυλάνε την Veso Mare, βλέπουν μόνο τι γίνεται εντός του εμπορικού κέντρου.

Η δημοτική αρχή πάντως ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει τις φήμες. Αν όμως ισχύουν τότε σίγουρα θα πρέπει να δοθούν κάποιες εξηγήσεις για την προστασία ενός χώρου που μέσω των εκδηλώσεων που φιλοξενούσε εκεί, έφερνε κάποια έσοδα στο δημοτικό ταμείο.

Κι φυσικά - εφόσον ισχύουν οι φήμες - θα πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν οι ζημίες και οι καταστροφές για να δοθεί και πάλι σε λειτουργία ο χώρος. Αλλιώς θα μιλάμε για έναν ακόμα νεκρό και εγκαταλειμμένο χώρο στους τόσους που έχει αυτή η πόλη…