Ανοιξιάτικη μέρα την 25η Μαρτίου και από νωρίς το μεσημέρι επικράτησε ένας χαμός σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά της εστίασης του ιστορικού της κέντρου, στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης τα τραπεζάκια στα καταστήματα της Ρήγα Φεραίου ήταν γεμάτα από κόσμο και δύσκολα μπορούσε να βρει κανείς να κάτσει.

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο πεζόδρομο της Παντανάσσης, αλλά και της Αγίου Νικολάου, αλλά και στην πλατεία Όλγας που ήταν γεμάτη από κόσμο.

Λίγο μετά το τέλος της παρέλασης και από τις 2 το μεσημέρι και μετά γέμισαν και τα εστιατόρια, με αρκετούς να επιλέγουν να δοκιμάσουν τον παραδοσιακό βακαλάο και τη σκορδαλιά έξω, σε κάποιο μαγαζί.

Πιο συγκεκριμένα γέμισαν από κόσμο τα εστιατόρια στην πιάτσα της Τριών Ναυάρχων, στη Ρήγα Φεραίου, αλλά και στα Ψηλαλώνια, με τα τραπεζάκια έξω και τον κόσμο εκτός από βακαλάο και σκορδαλιά να απολαμβάνει και την ανοιξιάτικη ημέρα.

Αρκετοί πάντως μετά την παρέλαση προτίμησαν να πάνε προς θάλασσα μεριά και έτσι εκτός του κέντρου γέμισαν τα μαγαζιά στο Ρίο, στα Βραχνέικα, αλλά και στα Πελεκανέικα, ενώ άλλοι πήγαν ακόμα πιο μακριά στις ταβέρνες των Αραχωβιτίκων και του Ψαθοπύργου.

Σε γενικές γραμμές η Πάτρα τήρησε το παραδοσιακό πιάτο της 25ης Μαρτίου και με το παραπάνω, ενώ τα καταστήματα εστίασης χαμογέλασαν, αφού λόγω της καλής μέρας γέμισαν από κόσμο τα τραπεζάκια σε πλατείες και πεζόδρομους.