Από την Τήλο, στην οποία βρίσκεται για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έστειλε το δικό του μήνυμα για την μεγάλη γιορτή της εθνικής παλιγγενεσίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αναφορά στο μήνυμα της 25ης Μαρτίου και μίλησε για μια: «μέρα περηφάνιας για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

Όπως επεσήμανε όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «είναι και μια μέρα περισυλλογής, μια μέρα για να σκεφτούμε για την πατρίδα που θέλουμε και μας αξίζει».

Ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε την δοξολογία που έγινε στο νησί, έκανε κατάθεση στεφάνου, ενώ είδε και την παρέλαση που έγινε στην Τήλο.

Αναλυτικά ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου:

«Σήμερα είναι μια μέρα περηφάνιας για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα όπου γης. Από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα σήμερα γιορτάζουμε περήφανοι.

Είναι όμως και μια μέρα περισυλλογής, μια μέρα για να σκεφτούμε για την πατρίδα που θέλουμε και μας αξίζει.

Μας αξίζει μια καλύτερη πατρίδα και μπορούμε να τη διεκδικήσουμε. Με περισσότερη δημοκρατία και ισότητα, με περισσότερη αλήθεια και δικαιοσύνη. Με ένα κράτος αξιοκρατικό που θα προσφέρει ασφάλεια στον πολίτη.

Αυτή η Ελλάδα που μας αξίζει είναι μια Ελλάδα που μπορούμε να την πετύχουμε αν όλοι οι Έλληνες μαζί αναλογιστούμε σε πόσες δύσκολες στιγμές οι πρόγονοι μας πέτυχαν το ακατόρθωτο.

Και εμείς μπορούμε να πετύχουμε αυτό που μας πρέπει. Για μια καλύτερη πατρίδα για μια καλύτερη Ελλάδα».